Olger ontwerpt en bouwt moderne Wordpress websites.

Wat kan ik voor u betekenen?

01

Custom webdesign

Elke website is helemaal custom ontworpen. Dit wil zeggen dat ik elke website helemaal zelf ontwerp, zodat uw site uniek is!

02

WordPress website

Dit ontwerp zet ik vervolgens om in een WordPress website. Dit doe ik d.m.v. twee betaalde plugins (Elementor, JetPlugins).

03

Publicatie online

De zichtbaarheid van een website is een belangrijk aspect. Ik zorg ervoor dat uw website site goed vindbaar is op Google.

Aangenaam kennis te maken,
ik ben Olger.

Ik ben Olger van de Vliet, een twintig jarige webdesigner in de omgeving Utrecht en Groningen. Voor mij is het van belang dat u een website krijgt die helemaal bij uw bedrijf past. Om uw website uniek te maken, ontwerp ik elke website zelf. Zo zal ik u dus geen standaard template of thema meegeven, maar een website ontwerpen die helemaal past bij het doel ervan. Ik denk met u mee over hoe u uw bedrijf, onderneming of vereniging zo goed mogelijk kan presenteren op het internet d.m.v. een website. 

Veelgestelde vragen (F.A.Q. )

De prijs is helemaal afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de website. Projecten beginnen eigenlijk altijd bij €2.500, dit is gebaseerd op het hele proces van een verdieping in uw organisatie/bedrijf, naar een passend ontwerp tot volledig responsie website bouw in WordPress.  

Ja! Door het gebruik van een page builder, kunt u makkelijk zelf teksten en afbeeldingen aanpassen. Als u wilt kunt u zelfs het hele design veranderen.

Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Allereerst zullen we kijken hoe we samen tot een oplossing kunnen komen. Als we hier niet uitkomen zal ik de gewerkte uren factureren en krijgt u alle werkbestanden.

Het aanschaffen van de hosting doet u zelf. Ik zal u een hostingbedrijf adviseren en u begeleiden met de aanschaf van de hosting. Als u wilt kan ik tegen een kleine vergoeding ook het contact met de hosting regelen.

Ja! Zodra de betalingen zijn voltooid, bent u eigenaar van de website. Normaal gesproken behoud ik wel een persoonlijke inlog voor wanneer er problemen zijn.

Dit hangt af van de grootte en de complexiteit van de website en het aantal feedback rondes. Doordat ik uw website altijd helemaal zelf ontwerp  kunt u bij de meest eenvoudige websites denken aan 4-5 weken. 

Ik zorg in eerste instantie dat de website helemaal goed werkt en dat u tevreden bent. Het is vervolgens belangrijk dat uw website regelmatig wordt geüpdatet. Ik verzorg dit onderhoud voor €20 per maand. Voor dit bedrag maakt u gratis gebruik van een betaalde plugin: Elementor Pro. Tevens zorg ik ervoor dat de site maandelijks wordt geüpdatet en op deze manier veilig en goed werkend zal blijven. Ook zal ik beschikbaar zijn voor simpele vragen.

Ik design elke website helemaal zelf , dit doe ik in het ontwerpprogramma Adobe XD. Zo krijgt u een beeld van hoe de website eruit komt te zien. Dit ontwerp bouw ik vervolgens m.b.v. een page builder (Elementor) in WordPress. Zo bent u er dus zeker van dat u geen standaard template krijgt, maar een geheel unieke website.