Olger ontwerpt en bouwt moderne Wordpress websites.

Mijn online diensten

01

Custom webdesign

Elke website is helemaal custom ontworpen. Dit wil zeggen dat ik elke website helemaal zelf ontwerp, zodat uw site uniek is!

02

WordPress website

Dit ontwerp zet ik vervolgens om in een WordPress website. Dit kan door het gebruik van een page builder.

03

Publicatie online

De zichtbaarheid van een website is een belangrijk aspect. Ik zorg ervoor dat uw website site goed vindbaar is op Google.

Over mij

Ik ben Olger van de Vliet, een webdesigner in de omgeving Utrecht. Ik ben negentien jaar en momenteel in het laatste jaar van het gymnasium. Voor mij is het van belang dat u een website krijgt die bij uw bedrijf past en die er strak en aantrekkelijk uitziet voor de bezoeker. Om uw website uniek te maken, ontwerp ik elke website zelf. Zo zal ik u dus geen standaard template of thema meegeven, maar krijgt u een website die helemaal bij uw bedrijf past.

Veelgestelde vragen

De meeste kleine projecten starten vanaf €1000 en kunnen bij grotere projecten oplopen tot ongeveer €5000, dit hangt af van de grootte van de website en de complexiteit.

Ja! Door het gebruik van een page builder, kunt u makkelijk zelf teksten en afbeeldingen aanpassen. Als u wilt kunt u zelfs het hele design veranderen.

Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Allereerst zullen we kijken hoe we samen tot een oplossing kunnen komen. Als we hier niet uitkomen zal ik de gewerkte uren factureren en krijgt u alle werkbestanden.

Het aanschaffen van de hosting doet u zelf. Ik zal u een hostingbedrijf adviseren en u begeleiden met de aanschaf van de hosting. Als u wilt kan ik tegen een kleine vergoeding ook het contact met de hosting regelen.

Ja! Zodra de betalingen zijn voltooid, bent u eigenaar van de website. Normaal gesproken behoud ik wel een persoonlijke inlog voor wanneer er problemen zijn.

Dit hangt af van de grootte en de complexiteit van de website en het aantal feedback rondes. Aangezien ik elke website zelf ontwerp, kunt u in de meeste gevallen bij de meest eenvoudige website denken aan 3 – 4 weken.

De eerste maand na oplevering bied ik ondersteuning aan als er problemen zijn met uw website. Wanneer u ervoor kiest de site door mij te laten onderhouden dan reken ik 20EU per maand. Ik zal dan de plugins updaten, zorgen dat de website werkende blijft en krijgt u een half uur per maand om vragen te stellen en kleine aanpassingen door te laten voeren. 

Ik design elke website helemaal zelf , dit doe ik in het ontwerpprogramma Adobe XD. Zo krijgt u een beeld van hoe de website eruit komt te zien. Dit ontwerp bouw ik vervolgens m.b.v. een page builder (Elementor) in WordPress. Zo bent u er dus zeker van dat u geen standaard template krijgt, maar een geheel unieke website.